24.9.09

Oy Suomi Ab konkurssikypsä ja ruorissa autuaan muistamattomat ostetut miehet


Oy Suomi Ab on konkurssikypsä - Talouselämä

"Liikenne- ja viestintäministeriön controller Marja Heikkinen-Jarnola on koko työuransa kehittänyt valtion laskentakäytäntöjä. Neljä vuotta sitten hän hermostui, ja työstä tuli myös harrastus. Heikkinen-Jarnola päätti antaa ”viimeisen lahjansa veronmaksajille”.

Alkoi väitöskirjatyö liiketaloudellisen ajattelun soveltamisesta valtiontalouteen.

”Ilman osinkoja ja yritysmyyntejä valtio on yrityksenä tehnyt vuosina 1999–2008 positiivisen tuloksen vain yhtenä vuonna”, Heikkinen-Jarnola sanoo."

Yrityksen tällainen taloudenpito vie konkurssiin.

Taloustutkimuksen toukokuun 2008 lopussa tekemän kyselyn mukaan kolme neljästä suomalaisesta uskoo, että poliitikkojen mielipiteitä voidaan ostaa vaalirahoituksella.
Voiko näin huonomuistinen sakki hoitaa yhteiskunnan asioita, vai olisiko heidän syytä tutkituttaa päänuppinsa muistihäiriöiden varalta:
”Vanhanen pilasi Suomi-kuvan” — Uusi Suom
"Kärttyisen Kataisen muisti pätkii tv-lähetyksessä: "Ei. Ei tämä ole kokoomukseen liittyvä kysymys. Ei kokoomus ole saanut senttiäkään Nova Groupilta tai KMS:ltä."
Kuitenkin reaalissa Kokoomus Puolue palauttaa tuet, joita sen kansanedustajaehdokkaat saivat vuoden 2007 vaalien alla Novalta Kehittyvien Maakuntien Suomen (KMS) kautta. KMS tuki kokoomuksen ehdokkaita yhteensä yli sadallatuhannella eurolla. Palautettava summa on yhteensä 34 920 euroa." Via IL

Tänään: "Demokratian hautajaiset keräsi yli sata kynttilää - HS.fi - Politiikka" ( http://bit.ly/18BH2t )

Sairaalat joutuvat miettimään, kuka ei saa hoitoa | Kotimaa | YLE Uutiset | yle.fi