20.9.09

Sunnuntaiklassikko - Täältä pesee!

Sunnuntaiklassikoissa on nyt 1-vuotisteema.
"Mikä biisi/artisti/yhtye sai sinut innostumaan mukaan klassikoiden soittelijaksi? Palataan juurille ja etsitään löytyisikö siitä alkulähteestä toinen soittamisen arvoinen biisi. Se voi olla toisen artistin esittämä versio ensimmäisestä klassikostasi, saman artistin/yhtyeen toinen mieluinen kipale tai nykytrendien mukaisesti saman artistin/yhtyeen uusioversio siitä kipaleesta."
21.9.2009 tulee kuluneeksi myös vuosi ensimmäisestä tämän blogin "viikon piisin" julkistuksesta, joka oli >Philip Bailey ja Phil Collins - Easy Lover (1984)
Tämän lisäksi olen seurannut ja ollut tavalla tai toisella mukana Lepiksen Sunnuntaiklassikoissa myös vuoden.

Eli yllämainittu tahtoo sanoa että Viikon piisi oli alkujaan vastaus sunnuntaiklassikkoon, tosin se vaihtuu jo perjantaina tai lauantaina ja esitetään sivupalkissa olevassa soittimessa. Koska formaatti käy tähän blogiin hyvin, mutta on justiinsa harmittavasti epäsynkronissa muiden omaksuman tavan kanssa - päätin sitten vähän ajan kuluttua ruveta esittämään viikossa 2 musiikkikappaletta, viikon piisin JA Sunnuntaiklassikon. Olin kyllä ennen sitäkin ajoittain linkannut juutuubiin, mutta se oli epäsäännöllistä toimintaa.

Koska Lepiksen antamana teemana on tänä viikonloppuna palata musiikilliselle sylttytehtaalle mistä homma pyörähti käyntiin, niin Phil Collinsin soolouralla riittää kyllä minulle mieluisia esityksiä, otetaanpa tähän alkuun Two HeartsJa 1-vuotisjuhlan kunniaksi otetaan vielä bonustsipaleena ja encorena You Can't Hurry LoveEli onnea me kaikki Sunnuntaiklassikkojen soittajat! \o/

Kunhan Lepis saa viritettyä Mr.Linkyn niin alkaa löytyä muidenkin piisejä.


Täst mie piän! :D