15.1.10

Maito, juusto, Soininvaara, leipä, omenoita ja vähän muutakin


Enää ei ole aikoihin tarvinnut mennä kirjakauppaan. Tänään havaitsin lähikaupastani, joka on iso huoltoasema, Taavi Soininvaaran Jumalten Sodan, hinta 3,90 euroa. Samanhintainen kuin röökiaski abouttiarallaa. Minulla on joissakin asioissa, kuten kirjallisuudessa, (stereotyyppisen mallin mukaan) ihmeen miehinen maku, tykkään hänen kirjoistaan.

Itse olen tullut tässä blogaamisessa nykyään lyhytsanaisemmaksi, lueskelin tänään muutaman vuosia vanhan kirjoitukseni ja ne vaikuttivat paljon paremmilta kuin nykyään ;D

******

Otetaanpa vähän linkkien tulkintaa. Ei olekaan tullut tätä harrastettua aikoihin kun ne tulee tuohon sivupalkkiin ja feedissä omassa postauksessaan koko päivä kerrallaan.
Nikola Tesla on niin äärimmäisen cool!
Ilmainen nettipohjainen aikajanatyökalu
Intiassa lasten lelut on värkätty aineista, jotka ovat myrkyllisiä. Leluteollisuudella ei ole mitään häpyä törkeydessään. Jos ei olla valppaina niin nuo myrkkylelut tulevat myös täällä myyntiin. Miettisin parikin kertaa voiko lapselle tuoda tuliaisiksi lelun ulkomailta.
Suomalaisilla on ylivoimaisesti kielteisimmät asenteet petollisuuteen, kuulun siis itsekin jyrkkiin tuomitsijoihin ilman ainuttakaan poikkeusta. "Kun tilaisuus tulee vastaan, houkutus on liian suuri", sanotaan. Ja paskan marjat!
Tää on kyllä aika uskomaton. Marsissa on sitten valokuvattu "puita" Nasan toimesta.

Turkissa taas oli kuvattu lammas, jolla oli ihmisen kasvot. Kuvankäsittely ei ole poissuljettu, ei myöskään se etteikö olisi oikeestikin tuon näköinen.

Ja lopuksi pari Twitterin välittämää tietoturvavinkkiä Haitin maanjäristystietojen seuraamiseen ja kaikenlaisiin hazardi-ryhmiin liittymisestä yhteisöpalveluissa. Mutta noin muuten olen Kaarina Hazardin sananvapauden kannalla, siinä kuin omanikin: