14.2.10

Sunnuntaiklassikko, verratonta Valentinusta ja Tiikerin vuotta!

Verratonta Valentinuksenpäivää itsekullekin!
Päivänähän on tarkoitus muistaa romanttista ystävyyttä ja kauppiaiden mielestä ostaa rutkasti roinaa tämän todistamiseksi (varsinkin naisille).

Siispä hyvää ystävänpäivää vaan kaikille ystävilleni sekä reaalissa että intternetissä!

Päivään liittyy olennaisesti vähän sellainen teiniromantiikka ja ihastuminenkin, joten klassikoissa palaammekin 70-luvun kuviin ja tunnelmiin.

"Stumblin in", hoilaavat ihastuneenoloiset Suzi Quatro ja Smokien Chris Norman vuonna 1979 suloisesti.Linkki
Suzin takatukka on kyllä vallaton ja Chrisin ääni tyttöjen mieleen, kyllä siinä Chrisin kainalossa kelpaa Suzin kiehnätä :D

Valenttiinukseen liittyen huomasin ulkomaisessa nettilehdessä oli että lintubongaajatytöt voivat (etelän mailla) ennustaa ensimmäisestä nähdystä linnusta tulevan armaan ominaisuuksia. Tosin eksoottisessa listassa ei mainittu täkäläisiltä lintulaudoilta tuttuja punatulkkua, hemppoa, tiaisista puhumattakaan. Mitähän se mahtaa tarkoittaa kun minä näin oravan? Tulevaisuuteeni kuuluu ehkä Tiku tai Taku? :D

Tänään alkaa myös Tiikerin vuosi kiinalaisen kalenterin mukaan. Onnea sillekin! Vaikka äkkinäinen länsimainen voisi luulla että kun on tällainen ystävänpäivän ja uudenvuoden kombinaatio, että olisi suotuisa aika solmia avioliitto, mutta niin ei olekaan - vaan itseasiassa aika onkin epäsuotuisa.

Ja loppuun kiinalainen kansanviisaus:
"A bird does not sing because it has an answer. It sings because it has a song" 

Muiden klassikot