4.3.10

Asuntoministeri, kissa ja katoilla oleva lumi


Vastuutonta ja turhaa hysterian lietsontaa median ja asuntoministeri Vapaavuoren taholta.
Älkää omakotiasukkaat vaan kiipeilkö katoille itseänne telomaan. Hallit tms. suuret tasakatot ovat aivan eri asia. Kumpi muuten painaa enemmän? Kilo nauloja vai kilo höyheniä? (vrt.suoja/pakkaslumi)

Useita ihmisiä on jo kuollut ja toistasataa saanut elinikäisiä vammoja katoilla töttöillessään. Kyllä 50-luvun peltikattoisen rintsikan katto ainakin kestää. Puhumattakaan naisellisin kätösin itse rakentamastani paskahuussista.

Aivan käsittämättömän typerää lätinää puheet suojavarusteiden autuaaksitekevästä vaikutuksesta turvallisuuteen. Esim. minun talon katolta tulee lappeellinen jäistä lunta niskaan jos katolle aikookin kiivetä ja olet alttiina lumimassalle, joka tulee sekunneissa alas jo räistäiden alla seistessä ja turvavarusteet pitäisi kiinnittää katon harjaan tai piippuun eli ylös.

Jo kissani Sepe käsittää ettei lappeiden alle pidä mennä silloin kun lumet natisevat liikkeelle lähtemisen merkiksi. Koska kissa on selkeästi älykkäämpi kuin Suomen asuntoministeri, joka mölisee että lumien pudotus on jokatalvinen huoltotoimenpide Suomessa. Jätkähän on niin asiantuntematon, että voisimmekin valita kissani Sepen Suomen seuraavaksi asuntoministeriksi, vai?
Posted by Picasa