9.7.10

Äärimmäisen liberaali ja äitikin vielä

Esim. hiljattain Twitterissä ja Facebookissa laittamani linkit ja kommentit antavat selkeästi ymmärtää että puolustan homojen ja lesbojen oikeutta rakkauteen ja tasa-arvoon yhteiskunnassa.

Itse olen ihan perusnormihetero, mutta ajattelen niin - että riippumatta siitä mitä olen - on meillä kaikilla oikeus rakastamiseen ja turvalliseen parisuhteeseen. Tunnen muutamia homoja ja lesboja ja seksuaalisuus ei todella ole leimaavin piirre heidän persoonassaan, kuten ei minussakaan. Ihmisiä tässä pääasiassa ollaan eikä mitään pupun lailla parittelevia seksikoneita.

Alkuviikosta sain käsiini linkin, jossa kerrotaan tieteellisestä tutkimuksesta, joka liittää homofobian eroottiseen kiihottumiseen. Tutkittaville oli kiinnitetty anturit jotka mittasivat kiihottumista homo/lesboerotiikasta. Kyseessä voi siis olla jopa denial-mekanismi.
"Only the homophobic men showed an increase in penile erection to male homosexual stimuli. The groups did not differ in aggression. Homophobia is apparently associated with homosexual arousal that the homophobic individual is either unaware of or denies."
Lapsenkin olen saanut. Voin empiirisiin kenttätutkimuksiini vedoten vahvistaa myös tämän ->

Tutkimus: Panemisella todennäköisempi yhteys lasten syntymiseen kuin heteroavioliitolla


"YouTube - Mikropenis.m4v" ( http://bit.ly/aXpoBT ) @petjaherra puuttuu homovihan syihin