20.7.10

Tiedä asemasi ja ole hiljaa

New Obama Law Warned Will Jail 500,000 Americans

“The Land of the Free, And the Home of the Brave”…..the United States today has become “The Land Of Slave, And the Home of the Coward”….and these Americans have only themselves to blame."

Obaman lakiesitystä The Violent Radicalization and Homegrown Terrorism Prevention Act voi hyvällä syyllä arvella suurimmaksi hirmuhallinnon esitykseksi mitä vapaassa maassa on koskaan esitetty.

Jos lakiesitys menee läpi, odotettavissa on Joseph McCarthyn ajoilta tuttuja komissio-kuulemisia, kuulusteluja, mustia listoja ja vangitsemisia. Terrorismin vastainen taistelu ollaan kääntämässä omia kansalaisia ja oppositiota vastaan. "McCarthyismin paluu", ei-toivottu jatko-osa on kohta täällä.
Koska media ei pidä tästä juuri mitään älämölöä, sain linkin Riikka Söyringin suomenkieliseen juttuun http://riikkasoyring.blogit.uusisuomi.fi/2010/07/20/obama-haluaa-kansalaiset-kalterien-taa-the-violent-radicalization-and-homegrown-terrorisn-prevention-act/ Twitteristä. Thx! @fyctise

Venäjällä vastaava laki on juuri hyväksytty.

"Venäjän parlamentin ylähuone hyväksyi maanantaina lain, joka laajentaa turvallisuuspalvelu FSB:n oikeuksia. Laki astuu voimaan sen jälkeen, kun presidentti Dmitri Medvedev on allekirjoittanut sen.


Laki sallii FSB:n kutsua kansalaisia kuultaviksi ilman todistusaineistoa, jos näiden epäillään suunnittelevan Venäjän turvallisuutta uhkaavaa rikosta. Tottelemattomuus voi johtaa 15 päivän vankeuteen." HSMiten kävi valtiolle, kun se rajoitti sananvapautta liikaa?

Euroopan ihmisoikeustuomioistuin (EIT) on tuominnut Suomen mittaviin korvauksiin liiasta sananvapauden rajoittamisesta.
Aamulehti