Kotikokkinetin Punaherukkamuffinssit (keittiösuharilta)
4½ dl gluteenittomia jauhoja /tavallisia leivontavehnäjauhoja
2 kananmunaa
120 g huoneen lämpöistä margariiniä
2 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
2 tl leivinjauhetta
1½ dl maitoa
1-2 dl punaherukoita
Sekoita huoneenlämpöinen margariini ja sokeri.
Lisää munat ja maito hyvin sekoittaen.
Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan hyvin sekoittaen.
Sekoita punaherukat joukkoon ja jaa taikina muffinsivuokaan tasaisesti.
Paista uunin keskitasolla n.10-15 min.
uunin lämpö 220
Myös muut marjat, omenanpalaset jne käy makustamaan
"Raikasta, eikä tee mielikään enää kaupan ylimakeita säilöntäaineleivoksia"