29.9.10

Ulkonäköpaineet ei vaivana

Plastiikkakirurgia houkuttelee yli viidennestä nuorista suomalaisnaisista | Kauneus | Iltalehti.fi
"Valtaosa nuorista suomalaisnaisista haluaisi muuttaa jotain ulkonäössään. 23 prosenttia olisi valmis tekemään sen plastiikkakirurgian kautta. Tiedot käyvät ilmi naistenlehti Trendin toteuttamasta kyselytutkimuksesta."
Ei minulle kiitos. Kuulun siihen vähemmistöön jonka itseluottamus on niin vahvalla pohjalla että ei tulisi mieleenkään leikkauttaa mitään paikkaa itsestäni ulkonäkösyistä. Säälittäviä lähinnä minusta sellaiset ihmiset jotka kuvittelevat että kirurgisilla toimilla lisätään onnellisuutta.

En ole ikinä halunnut olla joku "hemaiseva beibi", ei kertakaikkiaan ole sellainen asia mikä olisi ollut minulle ominaista - ei tällä luonteella. Ihan jos rehellisesti sanotaan, niin halveksin syvästi pinnallisia ihmisia ja en pyri sitä ihmissuhteissa mitenkään peittelemään, päinvastoin... ;D

Ja mies jolle naisen ulkoiset ominaisuudet ovat suhteen tärkein kulmakivi on minulle sellainen punainen vaate, että karvat nousee pystyyn ja lähden sotajalalle heti kun kuulenkaan jotakin tällaista:
"Munkin muijalla on oikeen luomu mega melonit. Oishan se aivan katastrofi jos silt leikattas toinen daisari tai vaik molemmat vex. Siinähän vedettäs multakin matto jalkojen alta. Ei saatana. Multahan menis koko asema kaveriporukassa, kun mul on nyt yhet tän kaupungin mageimmat nännit hallinnassani. Pakko olis pistää torso tien päälle ja ettii uudet hinkit himaan."
Hyi helvetti! Toivon vilpittömästi että oikeudenmukaisuuden nimessä nimenomaan kyseiseltä äijältä surkastuu elin jalkojen välissä jossakin elämänvaiheessa.


Face in the hole tarjoaa mahdollisuuden kurkistaa siihen epätodennäköiseen vaihtoehtoiseen todellisuuteen, missä olisinkin yllättäen hemaiseva seksipupunen. Kun ajatteleekin, melko järkyttävä skenaario... (!)

 :D