19.3.11

Vapaussankari ja kansalaisjournalisti Mo - Benghazi, Libya RIP

http://www.livestream.com/libya17feb -Al HurraRIP Mohammad Nabbous, citizen journalist, known as Mo, in #Benghazi #Libya - man who installed Libya Feb17 livestream, has been killed today by a sniper. 
Mohammad Nabbous livestream this morning: "where is the media? the bombing hasn't stopped." http://livestre.am/FpBC #Libya


Helmikuun puolelta seurasin päivittäin Libyalaista kansalaisjournalisti Mohammed Nabbousta, tai Mo'ta kuten hänet hyvin tunnettin, Benghazizta kun hän livestreamasi tapahtumia verkkoon.
Viimeksi tämä aamuna kun hän kertoi öisistä pommituksista Benghazissa. Myöhemmin selvisi että Gadaffille myötämielinen tarkka-ampuja oli osunut Mohammediin ja hän menehtyi vammoihinsa.


En ole häntä koskaan tavannut, mutta hänen konstailematon rehellisyytensä ja into esittää totuus maailmalle toi hänet ja hänen perheensä lähelle, kuin ystäviksi. Sanoinkin perjantaina isälle että minulla on Benghazissa TUTTU, joka kertoo niinkuin asiat on, vaikka maailman valtamediat eivät kerrokaan.


Nyt kun Yhtyneiden kansakuntien koneet lentävät Libyan ilmatilassa tuntuu erityisen surulliselta ettei Mo niitä nähnyt vaikka hänen ensimmäinen viestinsä oli kansainvälisen avun pyyntö. Vilpitön avunhuuto, tulkaa auttamaan - meidät tapetaan tänne.


Unohtumaton Mo, kansalaisjournalisti henkeen ja vereen, säilyy monien mielissä. Hän on vapaussankari vailla vertaa.


Mohammed Nabbous 1983-2011


Mo this morning - Live Show Sat Mar 19 2011 09:00:52 AM

Watch live streaming video from libya17feb at livestream.com

RT @ArnoudTH Exactly 8 years ago, 3-19-2003 operation Iraqi Freedom started.
Today operation Odyssey Dawn just started #Libya #coincident?

Gadaffin ajoittain hupaisan mielikuvituksekas ja psykedelinen propagandaosasto on jo määritellyt lännen ihmisoikeusoperaation salaliitoksi eli vapaus-pillerinpopsijoiden Alqaeda-Crusader-Rats-Dogs-Hallucinogenic conspiracy