21.5.11

Oletko valmis? Tänään on Maailmanloppu

2011 - Harold Campingin tarkistettu ennuste on 21 toukokuu 2011 eli tänään klo 18 on Maailmanloppu
(The Rapture)Tai siis ei varsinainen Maailmanloppu vaan tänään oikeauskoiset 'imaistaan' maapallolta Jeesuksen geimeihin ja me muut jäämme tänne odottelemaan kohta alkavia vitsauksia, joihin kuuluu vuoret tasoittavia maanjäristyksiä, jalkapallon kokoisia rakeita ynnä muuta jännää. Alkaa siis 'ahdistuksen aika', joka päättyy Jeesuksen toisen tulemukseen.

Huom. koska EN ole uskovainen vaan täysi ateisti pakana, niin en nyt jaksa ihan kovin tarkkaan tätä kuviota selvittää - otetaan selvää sitä mukaa kun tapahtumat etenevät.

En tiedä pitäisikö täältä korpimailta mennä lähemmäksi kaupunkia hyvien valokuvien toivossa. En nimittäin usko että naapurinikaan ovat niin hurskaita että näkisin heidän leijailevan taivaalle. Voi olla että spektaakkeli jää kotikulmilla vaisuksi.

Taidan kuitenkin lämmittää saunan kuudeksi ja istuksia saunan rappusilla jääkaappiin ostamaani alkoholitonta olutta siemaillen seuraamassa tapahtumia.

Oletko valmis? Tänään on Maailmanloppu  ...mutta vähintäänkin pieni varaus suurille odotuksille, sillä voihan olla että Maailmanloppu on jälleen kerran peruutettu kuten ennenkin...mutta - olen valmis kuin lukkari sotaan - kuten aina.

"Lauantaina alkaa viisi kuukautta kestävä kaaoksen aikakausi, jonka päätteeksi planeetta tuhoutuu täysin, Camping ennustaa. Hulina käynnistyy valtavalla maanjäristyksellä, joka ravistelee koko maapalloa. Uskovaisilla ei kuitenkaan ole hätää, sillä he nousevat taivaaseen ennen kuin tilanne maan päällä käy tukalaksi. Muita odottaa ikuisuus helvetin tulissa.
Camping on laskenut maailmanlopun päivämäärän Raamatun ennustusten pohjalta laatimansa matemaattisen kaavan avulla.
Itse asiassa maailman piti Campingin alkuperäisten laskelmien mukaan tuhoutua jo syyskuun 6. päivä vuonna 1994. Mutta hei, kaikkihan tekevät virheitä.
Tällä kertaa laskelmia on korjattu, ja Camping on niin vakuuttunut niiden pitävyydestä, että hän on seuraajineen mainostanut loppua näyttävästi ympäri maailmaa, muun muassa joukkoliikennevälineissä ja lehdissä.
Yhdysvalloissa Campingin ennustuksesta innostuneet skeptikot ovat järjestämässä useita juhlia, joissa maailmanloppu otetaan vastaan asiaankuuluvalla tavalla." lähde IL