9.8.11

Päivän kollaasiUlpukka-kissa, Kirpparilta 50 sentillä ostetut uudet tyynynpääliset,
keskeneräinen maalausprojekti ja tämänpäiväinen omakuva.

Tyynynpäälisten lisäksi kirpparilta ostin 3 kirjaa, Garbon elämäkerta, yksi sotakirja (Arvi Korhosen Viisi sodan vuotta kuvateos) ja Douglas Adamsia, Linnunradan liftaaja -trilogian viides osa (olen toki lukenut monta kertaa aiemminkin).

Kissamau oli tänään avustamassa tuossa keskeneräisessä seinäprojektissa (kissat olivat repineet seinää - siinä oli yksi osio, jossa neljä kättä on parempi kuin kaksi) ja hän valmisti jääkaappini antimista mainiot lohisalaatit. Kissamaullahan on mökillä käynnissä oma seinäpaneelien maalausurakka. Mutta täällä, huomenaamuna, kun listat on kuivaneet, voin kiinnittää ne ja siivoilla huoneen valmiiksi.

Se henkilökohtaisista...

Maailmanpolitiikan arkipäivään kuuluvat Lontoon mellakat, jotka ovat levinneet jo muihinkin Britannian kaupunkeihin. Syyrian hullu Assad, joka tappaa omia kansalaisiaan tuhansittain. Ja Libya, jossa kapinalliset ovat ajautuneet linjariitoihin sotatoimipäällikön murhan jälkeen. Niistä enemmän muualla. Minut tuntevat tietävät kyllä missä.

Olen joutunut tämän blogin kanssa harmittavaan tilanteeseen ettei tänne voi oikein kirjoittaa mitään, kun tämän ei ole tarkoitus olla mikään paljastusblogi, ei henkilökohtaisia asioita, ei poliittisia mielipiteitä eikä oikein mitään muuta kuin valokuvia. Kieli keskellä suuta ja suu supussa. Harmi sinänsä. Pitäisi varmaan lopettaa tämän päivittäminen ja putkahtaa jossakin netin kulmassa anonyymisti...
Posted by Picasa