5.3.13

Housut kiristää


Nyt alkaa ruokaremontti. Akuutin aiheen painonpudotukselle antoivat kahdet uudet housut jotka ostin eilen ja eivät mahtuneetkaan kotona päälle vaikka olivat kokoa joka on ollut minulle sopiva jo vuosia. Alan olla iässä jossa kakkostyypin diabeteskin uhkaa ellei skarppaa painon kanssa, sukurasitusta siihen on isän puolelta josta ruumiinrakenne ja ulkonäkö muutenkin on peritytynyt.

Tavoitteena on siis mahtua housuihini ennen kesää ja menetelmänä ruokapäiväkirja ja lautasmalli. Sekä kevyt ruokavalio.

Tänään en ole vielä muuta syönyt kuin juonut 3 kuppia aamukahvia. Olen ns. iltapainotteinen syöjä ollut koko ikäni. Ajatus on dokumentoida tänne ruokapäiväkirjaa (ja koska kaikkea pupeltamista ei kehtaa julkistaa, kiristää sillä itseään olemaan nassuttamatta välipaloja ja herkkuja). Tarkoitus on syödä 1-2 lautasmallin mukaista ateriaa ja tarpeen mukaan 1-2 välipalaa per päivä. En jaksa kaloreita alkaa laskemaan että tästä ei kyllä ole tulossa mitään vakavasti otettavaa laihdutusblogia vaan dokumentoin tätä vain itselle.

Asian hankaloittamiseksi puhelin äityi hannaamaan vastaan juuri kun lähetin siitä sähköpostilla kuvan blogiin (on aiemmin onnistunut lukemattomia kertoja) , mutta sain sen kuitenkin temppuiltua tänne muuta kautta.

Siis tästä lähtee...

Nämä byysat pitää siis saada päälle niin ettei kiristä ja ahdista


Kirotut liian pienet housut, namä pitää saada mahtumaan suosiolla tämän henkilön päälle, veikkaan että kyseessä on n. 10-20 kg rupeama - mikä tietenkään ei saa olla loppupiste vaan tarkoitus on löytää uusi rytmi ja tapa ruokailuun, loppuiäksi.