19.11.06

Lähtölaukaus ja muutto


"Harrastajavalokuvaajan useinpäivittyvä blogi. Suoranaista kuvatulvaa elämästä vihoviimeisillä korpimailla Jyväskylän ja Muuramen välissä ja irrationaalista löpinää aiheesta kuin aiheesta." Näin kuvailen myös tätä blogia kuten myös tämän edeltäjää.

Olen pitänyt Halo Efekti - kuvaa ja sanaa -blogia suomalaisessa Vuodatus-palvelussa 9.10.2005 alkaen. Alkuunsa kyseessä oli tarkoitus olla pelkästään kuvablogi, mutta lähes heti ilmeni että en malta olta suoltamatta sekaan irrationaalista löpinää aiheesta kuin aiheesta.

Kyseessä on myös erittäin kommenttiystävällinen blogisti, joka ainakin yrittää vastata muutamalla sanasella jokaiseen jätettyyn kommenttiin.

Vuodatuksen kuvatila tuli täyteen jo ennenkuin vuosi oli kulunut kuvablogin aloittamisesta. Sitten jatkettiin muutamia kuukausia siten että kuvat linkitettiin Flickr-palvelun kautta. Sielläkin tuli ilmaisen tilin 200 kuvan kuvarajoitus vastaan. Osa kuvista tulee myös Photobucketista.

Ja muuramelaisen harrastajakuvaajan poikkeuksellisen runsas kuvatulva on tietysti mainittava. Tämä hillitön fotofloodi on vuotanut verkkoon jo vuodesta 2002, aluksi Karviaismarjakiisselin kautta. Tämä Gooseberry Dessert Cream Gallery on nykyisin online-galleriani.

Minulla on myös suomi-englanti-suomi Halo Efekti Photoblog, joka on hyväksytty Coolphotoblogs -listalle.

Blogilistalla tämän edeltäjällä on tänään 54 tilaajaa, toivottavasti heti eivät pahastu muutostani ja seuraavat myös tämän blogin tarjontaa.

Kyseessä on, kuten ennenkin, suorastaan maanisen usein päivittyvä blogi. Välillä paasataan naama punaisena ajankohtaisista päivänpolttavista aiheista ja välillä leppoisasti löpistään.

Tämä on siis muuttoilmoitus. Tämä on siis Halo Efektin uusi koti. Vuodatus-blogia ei kuopata, mutta varsinainen action siirtyy nyt tänne. Tämän blogin voi tilata Blogilistalta tästä..