23.11.06

Martin Luther King

Tämä koko juttu on Erkalta bongattu:
Erkka kertoo että Tom Hoffman on huolissaan, koska nimen Martin Luther King googletus nostaa ikävän korkealle erään sivuston, joka faktaa ja fiktiota sekoittaen mustamaalaa yhdysvaltalaisen kansalaisoikeustaistelijan mainetta.

Sivustoa voidaan tiputtaa alemmas hakutuloksissa Google-pommilla. Eli luomalla runsaasti linkkejä muihin Kingiä käsitteleviin sivuihin, jolloin ne nousevat nousevat ranking-listan kärkeen. Hoffmanin tarjoaa levitettäväksi oheisen linkkilistan.

Martin Luther King
Martin Luther King
Martin Luther King
Martin Luther King
Martin Luther King
Martin Luther King
Martin Luther King
Martin Luther King

Martin Luther King

Kannatan tällaista Google-pommitusta, mutta kannatan myös linkittämistä kiistanalaisille sivustoille. Onneksi se onnistuu ilman vaikutusta hakutuloksiin: lisää linkkitagiin rel="nofollow" -attribuutti, ja Google jättää linkin huomioimatta.

Kiistakapulana on siis tämä sivusto.

(via Scobleizer)

Kursivoitu teksti siis suoraan copypastetettu tänne (tarkastaen kuitenkin että NOFOLLOW-attribuutti pysyi siirron aikana paikallaan).

Kommentoin kyseistä asiaa itse ,sanoi Erkka -blogissa näin:
Kannatan ehdottomasti tällaista toimintaa, teen tähän linkin heti kun pääsen kotiin. Kerro vain aina kun pitää osallistua hyviin talkoisiin.

Olen pitkäjänteisellä toiminnalla taktikoinut itseni Googlen suosioon vuosien ja useiden itsehallitsemieni ristiinlinkitettyjen sivustojen kautta, että on tosiaan ilo olla mukana nostattamassa asiallista informaatiota hakutuloksissa.

Ystävällisin terveisin Nimim. "Google-hakutulosten ykkönen monilla merkillisillä hakusanoilla. ;D", sanon minä itse itseäni siteeraten.