25.11.06

Veijo Salmen Hesari meni väärään osoitteeseen


Aamun kuiskauksen tarkkasilmäinen Johanna on bongannut meidän Veijo Salmeen liittyvän episodin maailmalta. Vekelle suunnattu Helsingin Sanomat -aviisi on jostakin merkillisestä syystä lähetetetty turkulaisen toimittajan osoitteeseen joka on kirjoittanut aiheesta Turun Sanomien palstallaan Sukankuluttaja otsikolla "Tapaus Veijo Salmi".

Salaperäinen Veijo Salmi asuu siis täällä meillä Muuramessa. Sinänsä yllättävää että Veijo on lehden itselleen tilannut (ilman lupaa). Tilauksen vastaanottajan olisi kyllä pitänyt kysyä minulta vahvistus asialle, sillä olen kuitenkin juridisesti Veijon holhooja - koska sen lisäksi että Veijo on alaikäinen, se on myös kissa.

Ettei asia jäisi kenellekään epäselväksi laitetaan tähän vielä Veijo Salmen kuva. Veijohan on siis tämä vuonojen mies, norski, joka asuu meillä.

Hesarille tiedoksi, emme halua lehteä, luemme yhdessä verkkoversiota päivittäin ja se riittää meille. Laskua on siis turha laittaa meidänkään osoitteella.

Seuraavaksi yritän haeskellä toimittaja Hyvösen sähköpostiosoitteen että voin tiedottaa hänelle "salaperäisen henkilön" todellisen persoonallisuuden tiedot. Veikkaan että toimittaja tulee ällistymään melkoisesti ;D