13.12.06

Takeoff tai jotain

Digitaalinen ponnahduslauta suomalaiselle musiikille Via Rumba
Ohjelmatoimisto Welldone Agency & Promotion, Rumba-lehti ja Tavastia-klubi lanseeraavat yhteistyössä Coca-Colan ja iTunesin kanssa uudenlaisen musiikkisivuston, joka tarjoaa suomalaisille lahjakkuuksille ponnahduslaudan kansainväliselle uralle. Sivusto on suunnattu kaikkia genrejä edustaville artisteille. Sivustolle on jo ilmestynyt kuusi ensimmäistä Takeoff-bändiä. Rock-kategoriaa edustavat yhtyeet Blossoms ja Major Label sekä Stalingrad Cowgirls, The Sheena Hyenas ja Smokesuit. Joni Mitchell -vaikutteisia melodioita tarjoaa Jo Hope.
"Episodit" voi tilata myös podcasteina.

Sivuston pitäisi olla nimeltään Takeoff, mutta veikkaan että Googlen kärkeen hyppääminen tuolla nimellä ei ole kovin helppoa ja nopeaa.

Kokeiltu on sitten tuotakin, mutta se on näköjään tollainen teineille suunnattu läpeensä kaupallinen sivusto, mistä et oikein hallitse mitä tapahtuu. Musiikkikin hyppäsi heti silmän välttäessä ylikansalliseksi eli tuli jotain muuta kuin suomalaista. Ja sitten sivusto avasi pyytämättä vielä sellaisen typerän Thank you for visiting Coca-Cola -ikkunan. Tollaisista sivustoista en pidä vaikka musa voisikin olla ihan kuunneltavaa.