13.12.06

What would Jesus drive?

"JunttiAuton visiona on tarjota suomalaiselle autoilijalle raskaampia, kalliimpia ja enemmän polttoainetta kuluttavia autoja kuin yksikään kilpailijamme.

Me tiedämme että Suomen kylmä ilmasto ja huono itsetunto asettavat autolle kovia vaatimuksia. Auton ei tule toimia niinkään kulkuvälineenä kuin itsetunnon ja egon jatkeena.

Me tunnemme myös vastuumme yhteiskunnasta. Vaikutamme päättäjiin uusien parkkipaikkojen ja moottoriteiden puolesta puistoja, kävelyteitä, joukkoliikennettä ja luonnonsuojelua vastaan. Uskomme jokaisen oikeuteen saastuttaa niin paljon kuin tuntee tarpeelliseksi. Jokaisen ostamasi JunttiAuton hinnasta 5 % käytetään poliitikkojen ja tiedemiesten lahjomiseen! JunttiAuto on sinun autosi ja itseluottamuksesi asialla!"

Toimitusjohtaja Martti Isopyörä
JunttiAuto

Kuljettajat kertovat:
"Mä päädyin tähän isoon autoon kun mä oon vähän arka. Tällä kun ajaa ei ees huomaa jos törmää hirveen. Ja tällä voi pysähtyy muijien kaa vaikka liikenneympyrään eikä kukaan nää sisälle. " -Sami
"En ole koskaan aiemmin tuntenut oloani näin turvalliseksi liikenteessä. Tiedän että pystyn murskaamaan jokaisen vastaantulijan pelkästään autoni massalla. Tää on siis ihan ehdotonta kaikille joille turvallisuus ja mielenrauha on se ykkösjuttu. -Irma"