30.1.07

Kierroslukumittari

Sattuipa tänään silmääni Blogilistalla uusi blogi:

"...ja jumalaton loi Kierroslukumittarin .
....yksinkertaisesti siitä syystä, että jumalaton on nyt pikkuhiljaa hivuttautumassa siihen ikään jolloin on yhteiskunnallisten ja sosiaalisten arvojen mukaista alkaa ymmärtämään politiikkaa. Koska jumalattoman viikkorytmistä ei liikene useita tunteja päivässä vaaliohjelmien lukemiseen eikä alikehittynyt aivokapasiteetti riittäisi niitä edes ymmärtämään, perustettiin tämä blogi siinä toivossa, että retoristen ja vähemmän typerien poliittisten ja epäpornografittomien kysymysten paperille kirjoittaminen aukaisisi uusia ovia paskanjauhannan übertulvan ymmärtämisessä. Rehellisyyden nimessä mainittakoon myös, että tätä kautta toivoo löytävänsä sen reiän aidassa, mistä on yksinkertaisin tanssia: kaikki subjektiiviset kommentit ja mielipiteet ovat täysin tervetulleita, sillä omalla kopalla tuotettu ajatus lukee, että ymmärtääkseen asian, pitää kuulla kaikkia osapuolia. Koska teknosukupolven pakanan ulosanti ei luonnollisestikaan luonnistu yhtä luontevasti kuin luonnontuotteilla toimeentulleen puuvaraston kansan, sylkäisee hän ensimmäiset 1000 kierrosta tämän päivän Helsingin Sanomien verkkoartikkelin suuntaan:
"Työryhmä esittää: Määräaikaisuuden perustelematta jättäminen rikolliseksi"
-clip-
Ja sitten siis porkkana: sille eksyneelle kansan edustajalle (huom. kansan edustajalle), joka kertoo kommenttiosiossa ensimmäisenä pätkätyöläisyyden viisi (5) hyvää puolta ja viisi (5) haittapuolta mille tahansa osapuolelle, lupaan varmasti kannustaa ainakin kolmea (3) ystävääni äänestämään seuraavissa vaaleissa. En välttämättä häntä, mutta äänestämään."
Vastasin heitettyyn kysymykseen äkillisessä tarmokkuuden puuskassa, mutta koska viitseliäisyyteni tämmöisissä ei ole kestävää sorttia niin tuodaanpa tiedonjanoinen persoona myös muiden tietoisuuteen että saatte jatkossa osallistua vastaustalkooseen.