25.1.07

Kovien arvojen esiinmarssi

Katainen pitää Rajamäen lausuntoja pöyristyttävinä VIA YLE Vaali 07, Uutiset
"Katainen totesi Ylen Radiouutisten vaalitentissä, että Rajamäen luottamus ministerinä on kärsinyt kolauksen, kun hän varoitti koventuneiden arvojen uhkaavan Suomen sisäistä turvallisuutta. Koventuneiksi arvoiksi hän nimesi sanomalehti Kalevan haastattelussa uusien oikeistolaisten voimien nousun kokoomuksessa ja keskustassa.

Kataisen mukaan Rajamäen puheet eivät ole vain loukkaavia, vaan typeryydessään pöyristyttäviä."
Rajamäen fiksuin lausunto pitkään aikaan! Jos poliisiministeri ei ymmärtäisi että porvarien ajamat kovat arvot ovat uhka Suomen sisäiselle turvallisuudelle, koska ne ovat erittäin monien mielestä epäoikeudenmukaisia ja perustuvat riistoon, tätä voisi pitää pöyristyttävänä typeryytenä - onneksi hän ei osoittanut sitä.

Irtisanomisten ahdistus sekä ihmisten turvattomuus arjessa ja työelämässä ovat suurimpia turvallisuusriskejämme - se kun on omiaan jakamaan ihmisiä kahteen leiriin.

Katainenhan tässä taas osoittaa olevansa joutava kitisijä, jota ahdistaa aina esiinkaivettava Sauli, jonka varjosta hän ei pääse varmaan ikänä. Harteilla painaa varmaan myös omienkin epäilykset että riittääkö miehen substanssi vetämään vaalitaiston läpi kunniakkaasti.