11.2.07

Androgyyni


Vaihtoehdoista nainen, mies, androgyyni ja sukupuolineutraali,
SINÄ OLET ANDROGYYNI

Kuvaus:
Sinussa on melko paljon sekä feminiinistä naista että maskuliinista miestä. Olet sukupuolisesti hyvin harmoninen. Mieheytesi ja naiseutesi ovat tasapainossa keskenään, eikä kumpikaan puolesi hallitse persoonaasi toisen kustannuksella.

Olet sukupuolishoppailija! Tiedostat sukupuolijärjestelmän olemassaolon, sukupuoliroolit ja odotukset kriittisestikin. Et juurikaan välitä näihin odotuksiin vastaamisesta, vaan käyttäydyt melko sukupuolivapaasti. . Olet sukupuolen suhteen melko itsevarma. Sinusta on luontevaa toteuttaa itseäsi sekä miehisten että naisellisten puoliesi kautta.

Tulet hyvin toimeen miesten, naisten ja sukupuolineutraalienkin kanssa, koska et itsekään ole niin kaukana näistä muista sukupuoliryhmistä.

Naisellisuuspisteesi: 6
Miehekkyyspisteesi: 8
Testaa sukupuolesi

Tämä nyt on ollut tiedossa jo kauan että nimenomaan luonteessani on enemmän miehekkäinä pidettyjä piirteitä kuin naisellisia, en ole siis ollenkaan ruumiillisesti vahva. Ja näitä yleisesti miehiin liitettyjä luonteenpiirteitä on siis vielä huomattavasti enemmäin kuin monilla miehillä.