10.2.07

Vaalimasinointia 2007

avoinelama.fi suosittelee äänestämään (VAALIT 2007)


Kuten huomaatte tänne on nyt lisätty banneri:

"Avoin Elämä -blogi osallistuu näissä eduskuntavaaleissa masinointiin. Nyt testataan onko masinointiverkoston voima todellista vai ei. Tavoitteena on äänestää eduskuntaan mahdollisimman moni sellainen kansanedustaja, jonka voimme luottaa turvaavan perusoikeuksiamme tietoyhteiskunnassa. Viralliset avoinelama.fi ehdokkaat perustuvat laajaan verkossa vallitsevaan konseksukseen, heidät on valittu niin että kaikki bloggaajat, tietoyhteiskunta-aktivistit ja muut masinoijat voivat yhdessä rintamassa seistä näiden suositusten takana.

Kullekin vaalipiirille on alla avoinelama.fi blogin virallinen äänestyssuositus. Tavoitteena on keskittää vaalipiireittäin äänet yhdelle ehdokkaalle. Jos edes nämä alla olevat ehdokkaat pääsisivät eduskuntaan, se olisi jo pienen vallankumouksen veroinen saavutus. Toissijaisena tavoitteena on yksinkertaisesti saada virallisille ehdokkaille mahdollisimman paljon ääniä. Jos nämä masinointiverkoston ajamat ehdokkaat saavat paljon ääniä, pääsivätpä he sitten eduskuntaan tai ei, tulos kyllä noteerataan muissa puolueissa. Tämä on se mitä lopulta haluammekin."

Katso viralliset suositukset ja arviot kaikista ehdokkaista/puolueista.

Kiitos vinkistä Zache, kuten myös tästäkin:
  • Jyväskylässä: "Tiistaina 13.2. klo 17.30 (Auditorio 3) ja torstaina 15.2. klo 16 (Auditorio 2) Al Goren Epämiellyttävä totuus -elokuva Yliopiston Agorassa. Vapaa pääsy. Tervetuloa!", via vihreakeskisuomi, JYU tapahtumakalenteri.