23.3.07

EVAn Korkman pieksää poskeaan


Korkman perää kannustavaa palkkausta
via Taloussanomat.fi uutisotsikot by STT on Mar 23, 2007
"Elinkeinoelämän valtuuskunnan toimitusjohtaja Sixten Korkman lisäisi palkkojen ja muiden työehtojen sopimista yrityksissä ja työpaikoilla."
Uutisessa sinänsä ei ole mitään uutta. EVAn taholta tällaista piiskuripuhetta tulee jatkuvalla syötöllä. Taloussanomien jutun saamat kommentit olivatkin minusta parasta antia.

Babylon Sucks totesi että "korkman ja muut NWO (new world orderin) kaverit voisivat tukkia turpansa,ja aloittaa säästot omista palkoistansa. kannustavalla palkalla tarkoitetaan sita etta pohjapalkka olisi esim. esim 800e/kk,ja siihen loppu paalle kun painaa kielivyonalla."

Kyllästynyt jatkoi "ohan se nyt on kannustavaa kun ylitöistä ei makseta mitään eli pitäisi vielä peruspalkkakin pienentää. kokeilisivat itse joskus töitä.ei enää harmita vaikka kaatuis koko suomi."

Näin provikkapalkkaisen prekaarin näkökulmasta hyväosaisilla elinkeinoelämän suunpieksäjillä rupeaa olemaan todellisuudentajunta sen verran hämärtynyt että ihan yököttää. Mun on myytävä kilpaillulla sektorilla yli kymmenellä tuhannella eurolla kuussa että pääsen edes köyhyysrajan yli. Revi siitä sitten. En nyt viitsi edes netissä suoraan sanoa mitä minun puolesta tuollaisille pitäisi tehdä. :(