8.3.07

Kansalainen ennakkoäänestää


Kuvasarja siitä kun kansalainen Halo Efekti kävi tänään klo 16 jälkeen ennakkoäänestämässä Jyväskylän pääkirjaston ennakkoäänestyspisteessä.

  • Ääni annettiin siis Avoin elämä suosittelee äänestämään ja masinointihengessä:
  • Tapani Tarvainen (Vihreät, sit)
  • Tapani Tarvainen on EFFI ry:n pitkäaikainen hallituksen jäsen ja nykyinen puheejohtaja. Hän on toiminut myös Amnestyssä ja on viraltaan Jyväskylän yliopiston Yli-insinööri, lempinimeltään Ylinörtti.
  • "Onkin paradoksaalista, että nyt, kun Suomi on vauraampi kuin koskaan, maassa on köyhiä lapsiperheitä enemmän kuin 10 vuotta sitten. Tämä ei ole satua eikä liioittelua, vaan tilastollinen tosiasia. Suomessa on
    591 528 lapsiperhettä, joista 65 553 elää tuloilla, jotka jäävät alle EU:n määrittelemän köyhyysrajan (750 €/kk/aikuinen). Näissä perheissä, siis köyhyydessä, elää 135 110 lasta. Heikoin tilanne on yksinhuoltajilla ja monilapsisilla perheillä.", Vihreiden vaalisivuilta.
  • vihreä perustulo
Lisätietoa vaalipaikoista ja eduskuntavaaleista 2007 Jyväskylässä:
Eduskuntavaalit Jyväskylässä via Jyväskylän kaupunki - Uutisia on Feb 02, 2007

Äänestäkää! Älkää nukkuko! Kun kerran elämme 100-vuotisjuhlaansa viettävässä parlamentarismissa , jossa meidän on annettava valtuutus jollekin joka menee Eduskuntaan ajamaan meille tärkeitä asioita.

EDIT 9.3:
Ehdokas Tarvainen spekuloi ennakkotietojen (Irc-Gallerian varjovaalit) valossa läpimenoaan, joka vaikuttaa tässä vaiheessa varsin lupaavalta, koska hänellä on K-S vaalipiirin toiseksi suurin äänimäärä kaikenkaikkiaan ja Vihreiden osalta hän on kärjessä. Koska vaaleissa esiintyy tämä mystinen ilmiö että äänestäjät haluavat olla voittajan takana ettei ääni ns. mene hukkaan (mikä on minusta kyllä aivan käsittämätön ajatuskulku) niin tämäkin on syytä mainita. Hyvältä näyttää siis - kunhan kaikki menevät sinne vaalihuoneistoihin ja antamaan sen äänensä oikeissakin vaaleissa :)

Zache kertoo taas että masinoijien Lex Karpela-ilmoitus on nyt sitten julkaistu uudessa Metro-Lehdessä.