21.3.07

Vaihdetaanko kansa?


Hesarin keskusteluista poimintoja, ekan kanssa samaa mieltä.
Vaalien suurin valehtelija sos | 19.3.2007 11:16 "Jokaisen pitäisi tietää, että kokoomus on oikeasti perinteisesti suurpääoman asialla, ja valehtelee, jos se lupaa hyvää ja kaunista köyhille ja kipeille. Eli susi lammasten vaatteissa. Mutta tämä lammaslauma, eli kansa, äänestää pöljästi niitä niin mukavan karismaattisia julkkiksia. Äänivyöry patamustalle porvarille, joka haluaa laittaa sosiaaliturvan matalaksi. Todellisuus tulee opettamaan, mitä tuli tehtyä."
-ihan fiksusti ja ytimekkäästi kiteytetty-

Sosialismi -pilaantunut tuote.
Tsaudi64 | 19.3.2007 11:58 "Jos tuote on pilaantunut, eikä sillä ole mitään hyvää annettavanaan nykyajalle ja tulevaisuudelle, ei sitä pysty myöskään myymään, vaikka tuotteen käärisi kuinka kauniiseen lahjapaperiin tahansa. Sosialismi on ideologiana natsismiin verrattavissa oleva kauhutuote: Ideologian tuottama kuolonuhrien määrä maailmanlaajuisesti puhunee puolestaan. Kokoomuksen ja Keskustan ylitsevuotava voitto eduskuntavaaleissa, oli myös demokratian, ihmisoikeuksien ja vapauden voitto punaisen pimeyden kahleista. Kansa on puhunut: Kansa haluaa länsimaista demokratiaa. Kansa haluaa Suomen osaksi Natoa ja entistäkin tiiviimpää yhteistyötä Euroopan Unionin kanssa. Mikäli Keskusta kunnioittaa kansan mielipidettä, ja länsimaisen demokratian perusarvoja, Keskusta luo uuden hallituksen yhdessä Kokoomuksen kanssa."
-Anna mun kaikki kestää. Jotensakin vastenmielistä asua edes samaa maata tällaisen neropatin kanssa, pitäisiköhän kerätä vaan kissat ja kamat ja häipyä maanpakoon? Lahtareitten maa, ei selvästikään minua varten.-

Mielenkiintoisimpia kommentteja vaalituloksesta ovat esittäneet mm.
Ruu Morbidi Australian näkövinkkelistä
Foxi