25.4.07

Omituisten tapojeni paluu, Episode 2


Neulekirppu haastoi minut kertomaan omituisista tavoistani. Vastasin tähän meemiin eka kerran vanhassa blogissani 22.1.2006.
 • "Kissahuushollin ylläpito
  Jos pysähdyt miettimään minkälaista on asua viiden-kuuden-seitsemän sisäkissan ja aviomiehen kanssa vanhaa rintamamiestaloa luultavasti päädyt tulokseen että se on elämäntaparatkaisu.
 • Ajelen autolla outoja reittejä
  Tutussa kaupungissa minulla on mielireittejä, joista siirryn pisteestä A pisteeseen B. Kissamau vinkaisee aina vierestä autossa että "minne ihmeeseen sä olet menossa". Meillä on aivan erilaiset reittivalinnat Jyväskylässä.
 • Opiskelen vääriä aloja
  Koska en vieläkään tiedä miksi haluaisin isona - olen opiskellut ammattikorkeakoulututkintoon asti kahta aivan väärää alaa joita en voi sietää. Oikeata tosin tuskin on. Katso seuraava!
 • Tykkään tehdä vain asioita joista kukaan ei ole valmis maksamaan palkkaa
  Ammatinvalinta kämähtää aina tähän.
 • En pidä yllätyksistä
  Koska joudun epätasapainoon heti kun tapahtuu jotain hallitsematonta, en oikeastaan pidä yllätyksistä - en edes positiivisista (lukuunottamatta lottovoittoa, johon olen ikäänkuin varautunut vaikkei se vielä ole osunut kohdalle)."
Pätee edelleen. Siellä on muuten myös Holgaajien omituiset tavat listattuna kommenteissa ja muitakin persoonia.

Keksitään nyt sitten bonukseksi vielä joku uusikin.
 • "Muut tykkäisivät olla aina nuoria ja nättejä, minun elämä käy aina vain hauskemmaksi minkä vanhemmaksi tulen. Minusta nuoruus on suuresti yliarvostettua. Minusta taas keski-iän tätimäisyys on vallan mainio olotila.", kiteyttää Kukkahattu.