3.5.07

Suosituinta sisältöä

Jaahas, eilen täällä aiemmassa postauksessani oli käynyt Google-haulla "Susan Kuronen alasti" 316 uniikkia kävijää ja sivulatauksia eilen kyseisestä sivusta 474.
Että silleen, topakka tiedonvälitykseni oli taas selvittänyt tiensä Googlen ekalle sivulle. Mitäs menin kyselemään että haluatko nähdä Susan Kurosen alasti, oma vika.

Siis ne Susan "sensuellit" miestenlehtikuvat on täällä. Valitettavasti Hymyssä eivät näy ymmärtävän mitään permalinkkien päälle elikkä viimeistään seuraavan numeron ilmestyttyä sisältö ei ole enää sama. Minun on kyllä sanottava että tätä linkkiä laittaessani tulin nyt sitten katsoneeksi alkkarikuvat, mutta nakupellekuvat on ilmeisesti vain paperilehdessä. Sitä en varmasti osta. Työkaveri tosin oli linja-autoa odotellessaan katsonut sillä silmällä aviisia lehtipisteessä ja sanoi että varsinaisesti ei kuitenkaan mirri ollut näkyvissä. LUOJAN KIITOS!

No, kohta siltä suunnalta ei oikein voi kauaa enää jatkua tätä media-attakkia kun on jo nakuiltu, annettu Matin mainio uuniperunaohje ja muisteltu miten pääministerin orhi karkaili tallista vähän väliä.