30.6.07

Chad/Raj UFo sai selittäjän, Isaac X ja CARET

Suollan tuonne "Halo jakaa lukijastaan"-sivuille niin paljon juttuja ettei niitä moni ehdi lukea kaikkea. Mainitaanpa erikseen tämä juttu jota olen tässä seurannut ja ihmetellyt jo jonkun aikaa. Ja nyt selitystäkin tuli, melkoisen mielenkiintoinen tarina. Aika jymypaukku tämä CARET-projekti sekä tieteen että ihmiskunnan kannalta... Antigravitaatiota käytännössä ja näkymättömiä aluksia. Tuo mitä "ohjelmointikielestä" sanotaan on kanssa melkoisen mielenkiintoista. Ei erillistä "softaa" vaan merkillisiä merkkejä... Mitähän tässä vielä ilmenee?

by Brendan Burton

"CARET stands for “Commercial Applications Research for Extra-terrestrial Technology”, according to the report from an ‘Isaac X’ at the website http://isaaccaret.fortunecity.com"

Alkuperäisiä kuvia merkillisestä lentävästä "luotaimesta", mitä putkahteli sinne tänne verkkoon useammastakin paikasta. Halo raportoi niistä jo toukokuussa. Mm. tässä yksi aiempi juttu kuvineen. Tämäkin on sellaista ettei sitä tiedä mitä siitä pitäisi sanoa. Seuratkaapa muutkin jos tiede ja selittämättömät ilmiöt kiinnostavat.