7.6.07

Kissakaveria ei jätetä

Kissakaveria ei jätetä -kampanja on hyvällä asialla. Meinasin laittaa tähän yhteyteen viikon Veijo Salmi -kuvankin - mutta Blogger ei suostu yhteistyöhön. Kuvan lataaminen ei kermakaikkiaan onnistu.
"Järjestyksessään neljäs Whiskas-kesäkissakampanja "Kissakaveria Ei Jätetä" käynnistyi toukokuun lopulla. Kampanjan tavoitteena on muistuttaa ihmisiä vastuustaan lemmikinomistajina ja herättää yleistä keskustelua lemmikkien ottamisesta ja pitämisestä. Kampanja huipentuu syksyllä järjestettävään agility-kisaan.
Kampanjan kummeina toimivat musiikin monitoimimies ja päätoimittaja Jone Nikula, juontaja ja tv-kasvo Ellen Jokikunnas, laulaja Jonna Kosonen sekä jo vuodesta 2004 kampanjassa mukana ollut näyttelijä Eija Vilpas.

Kampanjasta kertyvät varat lahjoitetaan Suomen Eläinsuojeluyhdistyksen löytöeläintyölle."

NÄIN OSALLISTUT KAMPANJAAN

Kissakaveria Ei Jätetä -hyväntekeväisyyskampanjaan voi osallistua lähettämällä tekstiviestin KISSAT numeroon 16105. Viestin hinta on 5 euroa.

Tänä vuonna kampanjaan osallistuvilla on myös mahdollisuus tilata itselleen KISSAKAVERIA EI JÄTETÄ T-paita. T-paidan voi tilata lähettämällä tekstiviestin PAITA (väli) koko (S,M,L,XL) nimi (väli) toimitusosoite numeroon 16105. Viestin hinta on 20 euroa.

Paluuviestinä osallistuja saa ensin vahvistuspyynnön, joka vahvistetaan vastaamalla viestillä KISSAT VAHVISTA tai PAITA VAHVISTA. Viiden tai kahdenkymmenen euron hinta peritään vain kerran, vaikka osallistuja lähettääkin kaksi viestiä. Kampanja toimii Soneran, Elisan, DNA:n, Saunalahden ja Tele Finlandin liittymissä.