6.8.07

Mobiilipostaus puistosta


"Puistosta shozulla bloggeriin. Toimii! Eksperimentaalisesti varioiden...:-)"

ShoZu

Tuo oli toiveikas viestini puistosta, mutta joku meni kyllä pieleen kun se meni vain luonnoksiin ja oli manuaalisesti julkaistava...eihän sen niin pitänyt mennä! Syykin selvisi, olin unohtanut laittaa täpän kohtaan "julkaise" blogin e-mailasetuksissa..

Kuva lähti näköjään täysikokoisena (klikkaa isoon kuvaan). Sitä pitää välttää kustannussyistä - ellei se muuten ole tarpeellista. Savun hälvettyä tarkastamme puhelimen säädöt ja asetukset ja kokeilemme rohkeasti uudemman kerran. "Reippaina käymme rekkain alle" sopii tähän hienosti motoksi.

Koska tämä kokeilu nyt muutenkin meni vähän plörinäksi ja puhelin on osoittautunut vaikeaksi hallittavaksi kun sillä ruvettiin tekemään muutakin kuin soittelemaan ÄÄNIpuheluja, niin voinkin jatkaa samasta aiheesta. Tässä vielä joku vuosi takaperin ei kaatuillut kuin tietokoneet ja ihmiset, mutta nyt tämä harmillinen ominaisuus on saatu ujutettua myös puhelimiin ja telkkareihinkin digiboksien siivella.

Miehen kytkykauppanokialainen (jota voi pitää kirjaimesta päätellen jo älypuhelimena) oli tässä kuukauden takuukorjauksessa. Hän sai sen takaisin tänään. Itsellänihän on vain sellainen nokian kapula missä on jaava ja kammera - eli voin kyllä käyttää sillä erinäisiä sovelluksia ja häärätä median kanssa.

  • Täällä on muutkin tilittäneet elämäänsä kännykän kanssa:
via Matkalla by Marjut on Aug 02, 2007