7.8.07

Samanmieliset kokoon?

Feedbuddy etsii tilaamiesi feedien kautta sinulle kavereita. Kivaa, lisää kavereita!

Niin, buddyja löytyi - mutta jos minun 250:stä tilaamastani virrasta 4 kpl on yhteisiä Kevinin, Alistairin ja Ryanin kanssa niin sillä ei taideta voida julistaa meitä kovin samanmielisiksi. Nämä kyseiset virrat olivat vielä maailman suosituimpia uutisvirtoja isoilta mediataloilta - että samalla voisin julistautua buddyksi kaikkien maailman uutisia seuraavien ihmisten kanssa.

Mutta käänteisesti... Olen varmaankin melko erilainen muori kun oli niin vähän yhteistä (250/4), vaikka valtaosa seuraamistani virroista taitaa olla englanninkielisiä ettei kielimuurikaan selitä sitä.

P.S Lounaispuistosta kotiin tullessa laittamani mobiilikuva EI sitten tullut kokonaisena perille Bloggeriin. Nyt oli taas säätöjä muutettu että ei hätää vaikka tämä testi meni poskelleen. Tuhosin kuvan vissiin ennenkuin se kerkesi lähteä. Ei pidä hätiköidä. Aamullinen Veken kuva sen sijaan meni nätisti Twangoon.

EDIT klo 20.44: Tuo Shozu on vähän arvaamaton. Vaikka esikatselukuvassa näkyy lähtiessä toinen kuva se lähettikin edellisen, jonka olin jo mielestäni tuhonnut. outoa! Sama taisi käydä Marille kun sama reissukuva tuli useampaan kertaan. Siis muutama onnistunut lähetys ja muutama epäonnistunut. Puntit on vielä tasan. Se on fifty-sixty...
Kuva009.jpg - Twango