21.9.07

Blogituspaikka.jpg


- Taken at 5:42 PM on September 21, 2007 - cameraphone upload by ShoZu

Sain Stellolta haasteen.

"Ota kuva lähimmästä ikkunasta avautuvasta maisemasta, tai jos olet ulkona, kuvaa bloggausympäristösi. Liitä kuva blogiisi ja kerro, missä yleensä bloggaat (kotona, töissä, kirjastossa, kahvilassa, you get my point) ja onko kuvassa kyseessä normaali bloggausympäristösi. Haasta mukaan haluamasi määrä muita bloggaajia ilmoittamalla haasteesta heidän kommenttilaatikkoihinsa

Kännykuvassa selkäni takana tai paremminkin vasemman hartiani sivulla oleva ikkunanäkymä kotoa. Postittelen siis normaalisti meiltä kotoa, yläkerrasta. Tietokonetyöpisteestäni on ollut joskus kuvakin (ainakin yksi) mutta en nyt jaksa alkaa etsimään missä kohdalla se on (ja nyt siinä on sotkua).

Työpaikan työpistekin on kuvattu tänne blogiin ja joskus saatan laittaa jonkun tekstin sieltäkin, mutta kuvia en sieltä koskaan laita vaan lisään ne illalla kotona tai laitan mobiilisti nokialaisella.

Sitten tulee näitä mobiilipostauksia sceneltä kuten tänään jo useampia. Tässä siis sekä kännykkäkuva näkymästä ikkunasta talon takana olevaan metsään ja tavallisella kameralla otettu kuva talosta jonka sisällä olen blogatessani.

Haastan kaikki jotka haluavat asiasta kertoa julkisesti. Ilmoittautukaa tässä kommentteihin, että osataan tulla katsomaan.