15.9.07

Hohhoijaa, ompa kiirettä pitänyt


Kuvablogistilta tuli haaste vastata siihen kostyymijuttuun uudemman kerran. Nyt siis tällä kerralla valkoinen t-paita, sama tummansininen villatakki ja valkoiset puuvilla-alkkarit. Kotiasu. Ei ole tarkoitus lähteä ulos ketään säikyttelemään. Siellä Kuvablogistin luona ilmeni myös muutama uusi seikka. Kuten esim. nämä kuvaajahaastattelut tuntemistamme artisteista:
Tämä nettitouhu on nyt kyllä ajankäytöllisesti jo riistäytynyt käsistä. Huomioitsin juuri että
"From your 317 subscriptions, over the last 30 days you read 8,063 items, starred 13 items, shared 254 items, and emailed 0 items.", toteaa mun guuglereader trends lakonisesti. Ja kyseessähän ei ole mitenkään ainut lukijani. On siinä tavaamista...Tästä voisi syntyä sellainen väärinkäsitys että olen nyt hukkumassa siihen tietotulvaan, mutta sehän ei pidä ollenkaan paikkaansa. Itseasiassa vasta nyt olemme päässeet sille tasolle että niitä kultajyviä on ruvennut tippumaan syliin. Nyt vain uin virran mukana ja nappailen suuhuni suurimpia fisuja. Jee, tällaista tietoyhteiskuntaa olenkin odottanut lähes puoli vuosisataa.
Sitten olen tuossa sivussa osallistunut Jaikussa ennätysyritykseen jossa testataan onko mahdollista saada tuhat+ kommenttia yhteen jaikuun. Google haku "tuhat kommenttia" - on kärjessä tämä Samikin aloittama effortti jossa ollaan nyt 228 kommentissa ja parhaillaan on käynnissä ihmisten luvunlasku huutamalla numero, joka saattaa operaationa olla vaarassa mennä kyllä rikki hetkenä minä hyvänsä. Ilmassa on siis suuren suomalaisen urheilujuhlan tuntua, vaikka toki Jaikussakin on vielä sellaisia threadeja missä on enemmänkin pulinaa. ;D