13.10.07

Luovalauantai, matka


-klikkaamalla kuva suurenee-
Luovalauantai on aloittanut taas syksyn tullen uudet haasteet. Edellinen "syksyn värit" mulla jäi epähuomiossa ja kiireenkin takia laittamatta, mutta osallistutaanpa tähän "matka" aiheeseen nyt täällä blogissa.

Tämähän on se Eleanin kuvaamataidehaaste, johon osallistuin aiemmin toisella blogillani. Tähän EI nimenomaan haluta valokuvia, kun niille on oma valokuvatorstainsa. Elean nimenomaan pyysi käsintehtyä mutta päädyin kuitenkin digitaaliseen ratkaisuun.

Säännöt:

1. Luovan lauantain ideana on innostaa ihmisiä kuvataiteen tekemiseen ja siitä nauttimiseen sekä edistää vuorovaikutusta kuvataiteesta kiinnostuneiden bloginpitäjien välillä.

2. Luovan lauantain haasteisiin saa kukin osallistua vain itse tekemillään kuvilla/taiteella. Valokuville on oma haastepäivänsä, joten Luova lauantai keskittyy käsittelemään muita kuvataiteen muotoja.

3. Kuka vain saa osallistua, eikä taitorajoja ole. Tämä ei myöskään ole kilpailu. Tärkeintä on nauttia taiteen tekemisestä.

4. Luova lauantai haastaa kuvataiteesta kiinnostuneita kahden viikon välein. Aiheita saa ehdottaa haasteen kommenteissa.

5. Osallistu Luovaan lauantaihin julkaisemalla kuvan omassa blogissasi ja jättämällä staattisen linkin (=permalinkin) haasteen kommentteihin.

6. Luovan lauantain kommenteissa saa keskustella rakentavasti, eikä muita saa loukata. Ylläpitäjä poistaa asiattomat kommentit tarvittaessa. Kommentoikaa myös toisten teoksia heidän blogeissaan, mutta rakentavasti!

7. Säännöt voivat muuttua tarpeen mukaan, mutta siitä kerrotaan etukäteen.