28.10.07

Oma blogikanava Blogispotista


Blogikansalaisen työkalu - Blogispotti.fi

Mielestäni paras suomalainen (Suosi suomalaista!) socialbookmarkingpalvelu Blogispotti on lisännyt tässä hiljattain palvelutarjontaansa kullekin käyttäjälle räätälöitävissä olevan Blogikanavan, jonka sisällön valitset sinä itse. Tässä minun Blogikanavani.

Kanavaa voi lukea joko omasta RSS-lukijastaan tai suoraan Blogispotista. Oman blogikanavan syötettä voi myös hyödyntää vaikkapa blogrollissa.

Blogien aktiivinen seuraaminen on käynyt niin aikaavieväksi harrastukseksi, että mielellään ottaa käyttöön kaikki apuneuvot, millä seulotaan olennainen esiin

Miten blogikanava toimii?

"Blogikanavan idea on se, että kanava näyttää valittujen blogien kolme viimeisintä artikkelia otsikon ja lyhyen tekstipätkän muodossa. Kanavaan voi lisätä blogeja, jotka käyttäjä on merkinnyt blogisuosikkeihinsa, blogeja on myös mahdollista poistaa kanavasta. Lisääminen onnistuu blogin tietosivun Lisää blogikanavaan-linkin kautta ja poistaminen blogikanavassa kohdasta Poista kanavasta.", ohjeita lisää Spottiblogissa..


Esim. minä seuraan aktiivisesti päivittäin lähemmäs neljääsataa blogia, verkkolehteä ja newssaittia (!!!). Sekä kotimaisia että kaikkialta maailmasta, mulla kun on moninaisia kiinnostuksen kohteita.

Lukijoita on käytössä Google Readerin (jossa yli 300 tilausta) ohella Netvibes, Wizz ja muutama muu vielä. Ja tietysti Delicious yksittäisille herkkupaloille.

Tästä Blogispotista on se apu että muut suomalaiset bookmarkkaavat sinne hyviksi havaitsemiaan suomalaisia blogeja ja niiden kirjoituksia. Tietysti sellainen joka on jo merkattu jonkun toimesta kiinnostavaksi, on todennäköisesti minustakin sellainen.

Kun yrittää pysyä mukana vapaa-ajalla tällaisessa runsaudessa on kaikkinainen lisäapu tervetullutta.