29.10.07

Taas tuli digiboksista entinen

Voitteko kuvitella?

Siis voitteko kuvitella että muutaman vuoden vanha digiboksi meni rikki kun vahingossa otin sen virtajohdon irti töpselistä kun luulin sitä erheellisesti puhelimen laturiksi. Eipä herännyt enää nokialainen henkiin, kun laitettiin töpseli takaisin seinään. Miten se voi tuollaisesta mennä rikki?

Tämä oli vuosien mittaan jo toinen digiboksi, mikä tuli käytetyksi meillä loppuun. No, tilalle ei sitten ostettu enää Nokiaa vaan Siemensin Gigaset Citymarketista (49,- euroa). Saapa nähdä kauanko nämä tämänhetkiset kaksi digiboksia, toinen keittiössä, sitten kestää. Sanoisin että äärettömän lyhytikäisiä vehkeitä nämä, hyvä kun selviävät kunnolla takuuajasta :(

No, ainakin ohjelmien löytyminen oli helppoa eli johdot seinään, laitteet auki ja muutaman kerran kaukosäätimestä oukkidoukki, se onkin siinä ja taas näkyy töllö. Siis näkyisi - jos kerkiäisi katselemaan.

Kuvassa ei ole digiboksi, eikä töllökään - vaan takka. Jokatalvinen rintamamiestalon lämmityssavotta on alkanut. Elävä tuli on sitten tunnelmallinen asia. Kuvassa tulenlieskat vuolukivitakan lasiluukun takana. Avotakalla ei voisikaan polttaa noin riehakasta tulta turvallisesti.