16.1.08

BlogiTV vs. Elämäsi Uutiset

medis: BlogiTV:lle rahaa
Medis (eli Rautasilta) on saanut avustusrahaa AVEKilta Suomen BlogiTV:lle
Digidemosta on rahoitettu mm. sellaisia projekteja kuin Sulakkeen Habbo-Mobile ja Marita Liulian Tarot-elämäntaitopeli.
Rautasilta-groupin seinälle (FB, vaatii kirjautumisen) on jo asiaa vähän valaistu, mutta ei sitä varmaan ole moni vielä huomannut.
"Parasta tässä on se, että raha tulee erittäin korkean profiilin omaavalta Digidemolta
ja tavallaan konseptisuunnitteluraha on portti myös Digidemon demohankkeisiin. Siellä on sitten resursseja huomattavasti enemmän, mutta tukiosuus on 50%, joten siinä vaiheessa pitää olla jo kunnon yhteistyökumppanit", hahmottelee Medis.
Nelonenhan yrittää omia kansalaistjurnalistien tuotoksia eli videoita Elämäsi Uutisiin. Eli ottaa ilman korvausta omistukseensa pätkät tekijänoikeuksineen ja muunteluoikeuksineen. Aivan väärä lähestymistapa, älä vaan lähetä sinne mitään ymmärtämättömyyttäsi. Sinä vastaat kaikista oikeuksista juridisesti, mutta annat ilmaiseksi oikeutesi Neloselle, joka saa myös kaiken mahdollisen kaupallisen tuoton. Tämähän on aivan ******stä! :(

Jos siis kuvaat liikkuvaa kuvaa verkkoon, joka sopii nimikkeen BlogiTelevisio alle, ota yhteys Medikseen.
"Itse olen yhä alkuperäisajatukseni takana: ihmisiltä ei saa viedä tekijänoikeuksia, vaan nostaa ihmisten omilla saiteillaan olevia videoita korkean profiilin paikalla esille", kertoo Medis omasta formaatistaan.