13.1.08

LoL-luontopolku Muurame ja vähän juttua Suomen parhaista blogeista


Muuramen kunnan liikuntapaikkoja:
"Luontopolku
-Muuramenjoen ulkoilureitti 3,5 km, josta luontopolkua 1,5 km.
Luontopolku kulkee kauniin Muuramenjoen rannalla aivan Muuramen keskustassa ja on ympärivuotisesti kävelykunnossa. Polun varrella on useita tietoiskutauluja, joissa on mielenkiintoista tietoa joen luonnosta; kasveista, eläimistä ja historiasta.
Virkistyskalastus Muuramenjoessa
-luvat ja varaukset Autotalon kahviosta, puh. (014) 373 131", kunnan sivuilla mainitaan
Jollakin on ollut kivaa luontopolulla tai sitten kommentti pitää sisällään yhteiskuntakritiikkiä ja ironiaa.
LoL, laugh out loud. Muukin merkitys paljastui minulle Wikipediasta tätä kirjoitettaessa. Limitation of Liability, vastuunrajoitus. Jos kyseessä onkin kunnan oma merkintä? Ei voi tietää... Nyt tämä jäi askarruttamaan.

EDIT: Toinen mikä jäi askarruttamaan tänään oli tuo juuri minulle ilmennyt seikka että Suomen parhaaksi blogiksi valittu Susu Petal on Wikinewsin mukaan 30-vuotias nainen. Miksi ja miten kolmekymmentävuotias vuonna 2007 muistelisi nuoruuttaan 1970-luvulla? Onko laskutaidossa kansalaistietosanakirjan ja uutisten tuottajataholla jotakin vialla vai pidetäänkö Susua täysin kuvitteellisena henkilönä? Minä pidän Susua omana ikätoverinani, koska minä 1959 syntyneenä vietin nuoruuttani 1970-luvulla. Terveiseni, halaukset ja onnitteluni vielä Susulle!
Blogiäänestys, sen ongelmat/ansiot sekä mielekkyys on saanut kommentin myös Marilta, joka menestyi hyvin sekä omana itsenään että Kulutusjuhlan puitteissa yhteisöblogeissa.
Mari Koo » Arkisto » Blogeja paremmuusjärjestyksessä
Itse en sitten loppujen lopuksi osallistunut koko paremmuusäänestykseen (vaikka kehotin muita niin tekemään), koska minulla oli kategorioiden kanssa määrittelyvaikeuksia (enkä seuraa välttämättä kaikkien ryhmien blogeja ollenkaan omista, melko oudoista (?), kiinnostuksenkohteistani johtuen).

Sen perusteella mitä ymmärrän Suomen blogiscenestä, hyvin pärjänneet eivät tulleet yllätyksenä kenellekään ja että mitään kritiikkiä minulla ei ole esitettävänä. Onnea kaikille! Toivottavasti tämä tuo pikkaisen lisää julkisuutta kansalaismediaharrasteelle ja sen myötä uusia lukijoita.

Muuten, Wikiuutiset (Zache) korjasivat kiitettävän nopeasti Susu Petalin ikätiedon, siltä osin tämä postaus on siis vanhentunut.