24.1.08

Valokuvatorstai, humoristinen

Tässä kohdalla oli kolmaskin kuva. mutta koska eräät eivät ole sisäistäneet sitä ideaa että kuvissa olevien mallien henkilökohtaisten ominaisuuksen halveksiva arvostelu ei kuulu Valokuvatorstain luonteeseen, poistin sen.

Kyseinen lausunnon laittanut henkilö on ei-toivottujen vierailijoiden listalla tässä blogissa. Jatkossa tulen poistamaan kaikki hänen kommenttinsa järjestelmällisesti.

Sinänsä ällöttävää että tällainen harmittava asia tapahtui juuri "humoristinen"-aiheen kohdalla. En näe tuollaisissa typerissä heitoissa mitään humoristista ja pidän niiden esittäjää lähinnä moukkamaisena.
Valokuvatorstain tämänkertainen haastesana on humoristinen. Hjuumoria on hyvä olla elämässä tarpeeksi. Wikipedian mukaan Huumori on viestinnän muoto, jonka tarkoitus on tehdä ihmisiä iloisiksi, naurattaa ja purkaa jännitystä.

Hmpf, tarkoitus oli olla iloinen ja vähän humoristinen - mutta nyt lähinnä suututtaa tuon poistamani kommentin takia. Jos olisin osallistunut Valokuvatorstaihin ensimmäistä kertaa, tämä olisi myös jäänyt viimeiseksi. :(

Koska olen ollut mukana alusta saakka, annan asian olla koska eihän tällaista usein satu.