12.2.08

Perhe, ystävyys, rakkaus -meemi


Korpun nakkasi meemillä ja velvollisuudentuntoisesti on sitten osallistuttava tähänkin!
"Lisäselityksenä mahdollisille uusille kävijöille on kerrottava että olen näppäilyvalokuvausta ja bloggaamista päivittäiseltä pohjalta harrastava muuramelainen anarkistihippi ja kukka/folio-hattutäti, jonka aikuinen tytär Kissamau asuu tätä nykyä Vaasassa.

Asustelen miehen ja kuuden kissan kanssa rintamamiestalossa haja-asutusalueella Muuramen ja Jyväskylän välisillä viimeisillä korpimailla, käyn töissä Jyväskylän etelälaitamilla ja vierailen viikottain eläköityneiden vanhempieni luona Laukaassa.

Sen sijaan että olisin vapaa-ajalla reipas valokuvaava kansalaiszurnalisti, tarkkailenkin kotimaista ja kansainvälistä mediaa kuin haukka, etsien satunnaisia merkkejä pikaisesta maailmanlopusta lähitulevaisuudessa. Täällä meillä ei kuitenkaan vallitse epätoivoinen tunnelma ja itku ja hammastenkiristys, vaan ennemminkin leppoisasti yhdessä odotamme Apocalypsea, now (or anytime soon).

Koska monille suomalainen koulujärjestelmä (jo ennen Pisa-saavutuksia) ja muutama omatoimimatka on taannut kohtuullisen englanninkielen taidon, linkkien tekstejä ei käännetä tai edes referoida suomeksi. Linkkejä mielenkiinnon kohteisiini on päivittäin tarjolla sellainen määrä että ne ovat harvat ja valitut, joka kerkeävät (tai jaksavat) ruveta kaikkiin tutustumaan. Ja sekin on kerrottava että on tarjolla myös paljon sellaisia linkkejä joiden sisällön takana en missään tapauksessa seiso ja ne edustavat minulle sitä valitettavaa tosiseikkaa että ihmiskunnan älyllisen evoluution saavutuksia on suuresti liioiteltu.

En ole pitänyt tapani vuodattaa tänne henkilökohtaisempia tuntojani, olen paremminkin koettanut pitää yllä sellaista kahvipöytärupattelua, joten justiinsa näiden kyseltyjen aihepiirien postaukset ovat vähän hakusassa.", kertoilee Halo Efekti.
Tämänkertaiset säännöt:

1. Laita viisi linkkiä viiteen aikaisempaan blogipostaukseesi. Niiden tulee liittyä näihin viiteen teemaan alla:

2. Haasta viisi muuta bloggaajaa tekemään sama. Yritä löytää ainakin kaksi uudempaa tuttavuutta, joihin voit näin tutustua paremmin.

3. Luo postaukset ja jätä halutessasi kommentteja.

Löysinpä peräti uusia tuttavuuksia, ottakaapa haaste vastaan vaikka seuraavat (jos ette ole jo sattumalta aiemmin tehnyt tätä meemiä):
Stello, Kirsi, Neulekirppu sekä uudet tuttavuudet Vesikeksi tai kaksi ja Jyväjemmausta ja kyräilyä

(Kuvassa tyttäreni Kissamau)