22.2.08

Veijo jakaa Excellent-mainintoja


Oooh! Osaksemme on taas langennut kunnianosoitus.

Villi The Kissa ja Marinadi ovat jakaneet Excellent-ansiomerkkejä ja mekin saimme sellaisen. Wau!

Näitä pitää siis laittaa jakoon viisi (5) kpl:
Koska juuri edellisessä kirjoituksessani kehuin Kulutusjuhlaa niin Mari Koo on ehdottomasti ansainnut sellaisen myös paluupostissa kaikilla blogeillaan, kiitos kaunis Marinadi!. Ja oman Excellent maininnan saa tietysti Viltsu myös.

Neulekirpulle lähtee yksi sekä valokuvien että juttujen puolesta. Ihailen!.

In Medias Resin Kirsille kuuluu myös ansiokkaasta ja sitkeästä työstä sosiaalisen oikeudenmukaisuuden hyväksi Excellent -palkinto.

Ja last but not least... Palkintoa ei ole pakko ottaa vastaan jos se ei sovi blogin linjaan, mutta tiedättepähän ainakin että arvostan kansalaisjournalismianne, Erkka ja Zache. <- Nuo Jyväskylän lahjat internetin riippumattomalle tiedonvälitykselle. : )
Heh, ja täällä vielä kolmas jyväskyläläinen kansalaismediavaikuttaja ottaa kantaa internetin sensurointikeskusteluun, @ubiq:

QIK | Tietoyhteiskunnan takapihalla -ohjelma näyttää livekuvaa valvomattomasta keskustelufoorumista internetissä. Ohjelma sisältää voimakkaita kohtauksia, jotka voivat olla haitallisia ministereille. 00:50

Hyvää viikonloppua kaikille! Täällä paistoi tänään aurinko ja puhaltelivat leppeät Föhn-tuulet. Jos paraneminen räkätaudista sujuu aikataulussa, pääsen sunnuntaina Foliohattukinoon katsomaan eläviä. Foliohattukino Presents (JKL) 24.2. (su) klo 15-> - 24.2.2008