16.2.08

Veijo ja Hello Kitty online


Viikon (7/2008) Veijo Salmi -valokuva.

Nyt oli kyllä havaittavissa mallin taholta pientä kyllästyneisyyttä valokuvaukseen, olin näkevinäni tuuheiden varvaskarvojen seasta ojennetun keskarin. Älä aina tule sen kameras kanssa siihen sihtaileen... Kuka on opettanut Veijolle rumia tapoja? : )

Eilen tuli muuten taas tekstari että Jippu oli poistunut omin lupineen kotoaan, mutta tunnin päästä tuli uusi viesti mikä kertoi ettei herra nyt tällä kertaa lähtenytkään tulemaan tänne asti vaan oli mennyt takaisin kotiin. Oli vissiin tullut pakkasen takia vilu jo lähtiessä.

Welcome to Hello Kitty Online!
Hello Kitty Online on muodoltaan massiivinen verkkoroolipeli (mmorpg). Ulkoasu on sarjakuvamainen (screenshots). En ole kokeillut, mutta tällä jos millä saadaan tytöt virtuaalimaailmoihin.

Peli/virtuaalimaailma (Beta) on käsittääkseni maksuton osallistujille (jo yli 30000 rekisteröitynyttä testaajaa), mutta ansaintalogiikka perustuu oheiskrääsän ostamiseen. No, Hello Kitty -tuotteet kelpaisivat minullekin oitis, kiljuen - joten epäilemättä siinäkin mielessä onnistunut konsepti.