10.3.08

Päivän pönttö ja kadonnut donitsi


"Päivän pönttö" -palkinto menee Kanervan Ikelle (kokkarit), joka ilmoitti aikuisten oikeesti lähettäneensä tytärtään nuoremmalle povipommi-pimuselle yli 200 puolihärskiä tekstaria. Oikein ministeriainesta, pesti vain on väärä - viestintäministeri tuollaisella näpyttämisellä pitäisi olla! *ironiaa* 8(

Jumanklavita, tällaisen edustuksellisen demokratian voisi minusta vetäistä vessanpytystä alas. Minä en ainakaan tarvitse tuollaista "älyeliittiä" itseäni edustamaan ja rahoillani rälläämään. Saldoraja kansanedustajien kännyihin välittömästi, kansalaisdemokratia heti tänne ja kenkää pöntöille.

...ja Blogger ei sitten suostunut ottamaan vastaan kuvaa tämän postauksen yhteyteen kuin vasta neljännellä yrityksellä - ja silloinkin lataaminen vei tosi kauan, shaakeli. Voisiko joku selittää mistä tämä viimepäivien siellä täällä esiintyvä tietoliikenne-jumi johtuu?

Ja tässä vielä ilouutinen keskelle kulutusjuhlaa... Yli donitsi enemmän kuin ennen menee vuodessa inflaation takia elämiseen samalla tasolla kuin ennenkin.

Hintojen nousu vie perheeltä yli tuhat euroa vuodessa - Talous - Keskisuomalainen

"Kiihtynyt inflaatio leikkaa selvästi kuluttajan ostovoimaa tänä ja ensi vuonna. OP-Pohjola arvioi talousennusteessaan, että hintojen nousu tietää 3 000 euron lisälaskua nelihenkisen perheen menoihin."

Ja ei muuta kuin vyötä kireämmälle. Nahkaruoskat soi seljässä... :(