9.3.08

Tappajataivaankappaleet, tsunami Välimerellä ja arkki kuussa


Tiede löytää päivittäin uusia asioita, mistä meillä ei ole ollut ennestään olemassa tarkempaa tietoa. Ja tavisten tietoisuuteen se tulee joukkotiedotusvälineiden suodattamana. Näyttäisi vähän siltä että jos jotakin ilmiötä ei ole esiintynyt raportoidusti viimeisen sadan vuoden aikana, sitä ei ainakaan median mielestä ole olemassakaan. Aina (aika usein) ilmenee näitä tietoisuuteemme tärähtäviä tuomiopäivänmekanismeja, mitkä vaarantavat enemmän tai vähemmän ihmiskunnan olemassaoloa Maa-planeetalla, elleivät peräti uhkaa tehdä homo sapiensista sukupuuttoon kuolleen lajin.

Mankind's secrets kept in lunar ark - Times Online

"If civilisation is wiped out on Earth, salvation may come from space. Plans are being drawn up for a “Doomsday ark” on the moon containing the essentials of life and civilisation, to be activated in the event of earth being devastated by a giant asteroid or nuclear war."
YLE uutiset / Uusi tutkimus ennakoi suurta maanjäristystä Välimerellä

"Tutkijat ovat löytäneet uutta tietoa, jonka mukaan voimakas maanjäristys ja sen aiheuttama tsunami toistuvat Välimerellä tasaisin väliajoin."
Tutkijoille selvisi, että huomioimatta jäänyt siirros itäisellä Välimerellä tuottaa hyvin voimakkaan maanjäristyksen noin 800 vuoden välein. Seuraava on tulossa vajaan sadan vuoden sisällä.

Trend News : Tunguska meteorite: a warning from outer space

"The blast, about 1,000 times more powerful than the Hiroshima bomb, felled an estimated 80 million trees over 2,150 square kilkometers (830 square miles). The earthquake caused by the blast measured 5.0 on the Richter scale."

The Earth Simulator Center :

"We are developing new simulation technologies that enable to predict the future in a more reliable and practical fashion for the human life."