22.7.08

EVERYTHING THAT HAS A BEGINNING HAS AN END


EVERYTHING THAT HAS A BEGINNING HAS AN END

Matrix trilogia
Ylläoleva on muistiinpano itselle. Jollei blogillani olisi jo sopivaa mottoa, niin se olisi tässä.
Minullahan on kyseiset rainat. Itseasiassa ne ovat ainoat DVD-elokuvat, mitkä koskaan olen hankkinut itselle omaksi. Osoittanee jotakin... Kuvalla ei ole mitään tekemistä Matrixin ja sen kuvamaailmojen kanssa, mutta vaihdoin tuon tänään Jaikuni taustakuvaksi.

-GF-:n salskeusosamäärä oli alavireessä ja hän ajeli kohti etelää pysähtymättä Jyväskylässä mun kanssa sumpilla, mutta Lepis sen sijaan on tulossa Jyppilään ja tänne minunkin luo lähipäivinä, kivaa. Tällä hetkellä kai molemmat ovat käväisemässsä Turussa, hauska yhteensattuma.

Saa nähdä joudummeko istuksimaan pelkästään kuistilla saunan jälkeen, vai voiko mennä sisälle - kuuden kissan sekaan... En ole tainnut viime aikoina kysellä Lepikseltä miten paha kissa-allergia hänellä olikaan asteikolla 1-10. Yleensähän meillä on viime vuosina ollut tapana kahvitella Lepiksen kanssa esim. Keljon ABC:lla, Viherlandiassa tai suorittaa photowalk jossakin kuvauksellisessa miljöössä. Toisiammekin ollaan kuvattu, mutta niillä fotoilla on EHDOTON julkaisukielto.

Kelienkin on ennustettu muuttuvan lämpimän aurinkoisiksi jo huomenna. Helteinen sää vaikuttaa viimeviikkojen perusteella jotenkin uskomattomalta ilmiöltä... Jospa tämä jokapäiväinen sataminen nyt herkiäisi.

Niin mullakin sitten loma loppui jo :[

'Enjoy life while you can'

"Climate science maverick James Lovelock fears we won't invent the necessary technologies in time, and expects "about 80%" of the world's population to be wiped out by 2100. Prophets have been foretelling Armageddon since time began, he says. "But this is the real thing."