29.7.08

Himatuikun huoneentaulu


Koskapa minä olen melkoinen kotivalo eli himatuikku, piti lauantaisella shoppailuretkellä Kissamaun kanssa investoida Kodin Anttilassa huoneentauluun, joka ilmoittaa tämän tosiseikan eteisen seinältä kaikille tulijoille.

Tosin rauhallisille koti-illoille saattaa ilmetä vaihtoehtoista toimintaa kun suhteeni viihde-elämään mullistui - nyt kun jo toisen kerran pienen ajan sisällä havaitsin että baarielämä on muuttunut aivan toisentyyppiseksi kuin kymmenen vuotta sitten (jolloin inhosin sitä).
Suhteeni alkoholiin sen sijaan ei tule muuttumaan. Nytkin holvasin suuhuni koko reissulla tasan yhden huurteisen ja karpalotuoremehua loput. Edellisreissulla join peräti kaksi paukkua. Siis en aio ryhtyä matkimaan mitään päivät pääksytyksin alkoholin kanssa läträävää puupäästäistä, vaikka illan rientoihin lähdenkin mielelläni - muiden siemailutottumukset on heidän oma asiansa - en ala jeesustelemaan, itselleni vain ei maistu.

Just kun olin laittamassa tätä nettiin meni muutamaksi minuutiksi sähköt eli kone tietysti sammui kesken kaiken. Mikähän lie? Töissä oli samanlainen katko tänään päivällä, pelit seis muutaman minuutin. Ja viime viikolla Moventaksen työmaalla sattuneen kaapelikatkon takia oli yksi sähkökatkos töissä, muttei se vaikuttanut taas kotona. Sainpahan hyvän syyn poistua duunista kesken iltapäivän, heh, kun meidän työhän on sellaista että ilman virtasta siitä ei tule mitään. Meillä onneksi saadaan työasemat pystyynkin sähkökatkon jälkeen "niinä aikoina". Naapurifirman mies sen sijaan ilmoitti, että jos hänelle tulee mustan ruudun tilanne, niin homma pelittää normaalisti vasta puolentoista päivän hektisen työrupeaman jälkeen. Jotakin inssitouhua...

Keskarissa on juttua Jaikusta...

EDIT: Googlen _FenXcSKyi78-kuvapalvelimella on myös joku ihmeellinen häikkä. Isompi versio kuvasta ei näy. Kun yritin ladata foton uudelleen, pienikään ei sen jälkeen näkynyt. Ruuhkaa varmaan. 8{