25.9.08

Auttaisiko jos vetäisimme Internetin töpselit irti?


Heittäkää helvetin kitaan internet? | A-tuubi

"A-tuubi tapasi nettikahvien parissa professorin ja tietoinformaatio-oikeuden tuntijan Jukka Kemppisen.

Internet, oikeus- ja rangaistus, Kauhajoki ja Suomen historia olivat hakusanoja kun yö oli kulunut Pohjanmaan koulusurmista."

Toimittaja Pasi Peiponen Kuvaaja Ghadi Boustani

Katsokaa.

Alku vaikuttaa tyypilliseltä hedelmättömältä Internet-kortin pelaamiselta ja turhalta lässytykseltä, mutta lopussa päästään asiaan.

Kotkalaisella pientaloalueella, Myyrmannissa, Jokelassa ja Kauhajoella realisoitunut ilmiö ei ole uusi eikä netillä sen synnyssä ole mitään tekemistä. Kakskymppisten miesten aseellinen väkivalta on kuulunut oleellisena osana Suomen historiaan. Toisina aikoina aktiviteetista saa Vapaudenristin, toisina siitä laitetaan videoita Juutuubiin - aina kuolee joku.

Olen tästä näköjään kirjoittanut aiemminkin 5.9.2007 Halo Efekti - Lähes ihmisiä
Maapallon väestöstä on tiedemiesten mukaan 6% patologisia psykopaatteja.

"Psykopaatin luonteenpiirteisiin kuuluvat muun muassa patologinen itsekeskeisyys, huono arvostelukyky, kyvyttömyys oppia kokemuksista, yleinen tunneköyhyys, epäluotettavuus ja epärehellisyys sekä katumuksen ja häpeän tunteiden puuttuminen.

Nämä ominaisuudet yhdistyneinä pinnalliseen viehätysvoimaan ja älykkyyteen tekevät psykopaatista monasti käsittämättömän etevän valehtelijan.", Erton sivuilta psykopaatista työelämässä.
Tässä on nähtävissä ihan selkeä kuvio missä yleensä törmäämme heihin.
Saari ampui taistelupariaan kohti armeijassa - MTV3.fi
Kauhistuttava kysymys: Miten tällaisen profiilin omaavalle on voitu myöntää missään tilanteessa aseenkantolupa?