21.9.08

Kissamaista oleilua
Tämä on oikeastaan yksäri Kissamaulle.

Olen taas ottanut olkkarin haltuun, lauantaina asettelin romut uuteen järjestykseen. Valitettavasti ex-mies ei ole hakenut vieläkään kaikkia tavaroitaan, kuten hyllystä huomaa.

Menikin pitkä aika että olohuone (!) oli mulle vain sellainen läpikulkutila ja vietin aikani joko keittiössä tai vintillä, mikä oli vähän hankala juttu esim. talvella kun pitää samalla sivusilmällä seurata lämmityksen edistymistä - meillä on useita tulisijoja, joissa on vahdittava tulta.

Raivasin tuohon ikkunan viereen työpöydänkin, pitäisi vaan ostaa vihdoin se läppäri. Vanhaa toosaa (vuonna 2001 ostettu modernia antiikkia edustava massivinen systeemi) en ymmärrettävistä syistä alas vie. Eli tässä kohtapuoliin se kannettava on hankittava kun lämmityskausi alkaa.

Toin myös kuistilta sisälle sen "minikasvihuoneen" ja pelastin sinne syksyn lakastumiselta muutamia isoja lobellioita, jonkun pihasta löydetyn kellokukan ja pari tulilatvaa. Se jököttää nyt isoa ikkunaa vastapäisellä seinälle ja muovien suojassa kasvit säilyvät (?) sumutettuina ja rauhassa viherpeukalon villitsemiltä kissahoitajilta. Vielä on harkinnassa tuonko kuistin suihkulähteenkin talveksi sisälle. Olisihan siinäkin kissoille ohjelmaa.

Bongaa kissat. Vinkkinä, keskimmäisessä kuvassa on kolme kissaa, Ulpukka ja stereoveljekset Dolby ja Surround.