14.9.08

Porkkanamafian logokilpailu ja toiminnan käynnistyminen Suomessa


"Suuri logokilpailu! Suunnittele kehittyvälle kuluttajaliikkeelle graafinen tunnus. Logon tulee kuvastaa hyvin Porkkanamafian toimintaa, olla nuorekas ja vakuuttaa neuvottelupöydässä. Voittajalle luvassa fanfaareja ja mahdollisuus jättää kädenjälkensä johonkin, jolla on todella merkitystä.

Logoehdotus on toimitettava ma 15.9 klo 24 mennessä sähköpostiin: porkkanamafia (ät) gmail . com

"Porkkanamafia on täysin uudenlainen kuluttajavaikuttamaisen malli, koska se ei syyllistä ketään, mutta palkitsee parhaat"
Porkkamafian Let's Go Mobbing FB-ryhmältä oli tullut viesti, laitetaanpa eteenpäin tietoa. Vielä on aikaa väsätä logo ja laittaa se kilpailuun.

Porkkanamafian ensimmäinen isku Helsingissä 27.9. klo 1800
EDIT:
"Porkkanamafian ensimmäinen ostotempaus järjestetään lauantaina 27. syyskuuta ravintola Juttutuvassa Helsingin Hakaniemessä. Juttutupa on luvannut sijoittaa 51 prosenttia Porkkanamafian ostotempauksen lisämyynnistä energiatehokkuutensa parantamiseen."
Lisätiedot Porkkanaa-wikistä.
"Kaikki ovat tervetulleita osallistumaan hauskoihin suunnittelukokouksiin ja tutustumaan veikeisiin mukana olijoihin. Kokouksia pidetään tässä vaiheessa joka torstai klo 18 Helsingissä Demoksen tiloissa, Laivurinkatu 41. Varmista asia facebookista tai wikin linkistä seuraavan kokouksen agenda. Voit osallistua käynnissä oleviin kokouksiin myös etänä reaaliaikaisesti Porkkanamafian Friendfeed-kanavalla tai Porkkanamafian Jaiku-kanavalla"
Minultakin saa Jaiku-kutsuja joko pyytämällä tässä kommentissa mainiten oman meiliosoitteen tai yksityisesti haloefekti(gmail). Täällä Jyppilässä ollaan vielä valmiusasemissa, odotetaan kun Hesassa on vähän organisoiduttu.
"Hyvästi tarjonnan hegemonia, tervetuloa kuluttajamobbien aika. Liitämme yhteen kuluttajien ostovoimaa ja neuvottelemme yritysten kanssa heidän toimintansa ekologisuudesta, käänteistä boikotointia siis. Tähän ryhmään haetaan ihmisiä, jotka ovat halukkaita äänestämään kukkarollaan, miettiä miten toimintaa voi organisoida ja osallistua sen organisointiin ja kehittämiseen.", Porkkanamafia-ryhmän motto Jaikussa.
Porkkanamafian toiminta on uuden termin mukaan kevytaktivismia, joka taas on kansalaisvaikuttamisen uusi 2.0 -versio.
City.fi - Kevytaktivistit

Porkkanamafian uudet omat nettisivut (mm. fag ja mediapaketti): Porkkanamafia