24.10.08

Punainen painike: Ilmoita poliisille tämä sisältö


"Suomalaisillekin internetsivuille voi tulla Norjan mallin tapaan niin sanottu punainen painike, jota painamalla voi lähettää vinkin internetiä valvoville poliiseille.

Tällä nappulalla kuka tahansa voi ilmoittaa poliisille epäillyistä rikoksista ja laittomasta materiaalista. Norjassa painike vie poliisin sivulle, missä vihjeen voi lähettää poliisille lomakkeen avulla. Sisäministeriössä mietitään parhaillaan, kuinka nettivalvontaa Suomessa kehitetään. Näin kertovat poliisijohtaja Kari Rantama ja poliisiylitarkastaja Robin Lardot." VIA Aamulehti

Jassoo - vai että kymmenen suomalaista poliisia suorittaa sitten sen netin "kattavan, systemaattisen ja jatkuvan" kokonaisvalvonnan, niinpä niin ;D Muista: nollatoleranssi, videoista aloitetaan...

Tämäkin blogi kun on anarkistihenkinen ja niinmuodoin epäilemättä arveluttava - on tännekin lisättävä paniikkinappula, jolla järkyttynyt lukija voi ilmaista poliisille että tuo tätihän on suoranainen uhka yhteiskuntajärjestykselle.
Valitettavasti vielä ei ole viralliselta taholta annettu linkkiä siihen poliisin ilmiantolomakkeeseen, minne paniikkinappulan tulisi linkata - niin tämä säätö on vielä hivenen vaiheessa.